Friday, March 12, 2010

Tomoe Jap Rest

k.isma...menyorokkan identiti le konon!! ehehhe..gulp! sanma yg BIG!!




my menu pilihan. salmon + ikura-don. sedap!!! RM26 satu set.


hamboi...2 hari ni aku dok mkn lunch sedap2 je ek. melampau le pulak. ehehhe..




semalam lunch kat Noodle Station atas belanjawan ku utk diri sendiri dan k.isma. hari ni lak, rajin nak berjalan sampai ke Tomoe Jap Rest. lunch dgn japanese food. fuhhh!! sedap lak. lagi nikmat sbb hari ni atas belanjawan k.isma. errrr...waruii ne k.isma. demo, oishikatta. gochisousama deshita!!!


bebila bleh p lagi ke tomoe ni. walhal hari2 aku lalu situ. namun, ni le 1st time menjejak kaki masuk ke tomoe nih.
tadi teacher Munirah, cikgu yg ngajar Iman ada call. kata nye Iman tak sihat. demam n batuk2. diorg kasi Iman rest dan boh towel lembap kat kepala. aku mintak Iman stay je sana dulu. harap2 Iman takde apa. cuma, kalo agak teruk, minta teacher call semula. sampai abih waktu sekolah, takde call dari sekolah. so....mungkin Iman OK je kot. mlm ni nak bawak p klinik. insya-ALLAH.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At Tue Mar 16, 05:07:00 PM, Blogger UmmiOf3i said...

Yuhuuuuu... ittew vukan sanma lah cik noora cayang.. ittewww saba' nama diberi hehehe... Demo sanma tabetakatta~ .. Selalu dlm bulan 10~11 varu ada jual sanma..takaikedo~ RM50 per set huhu.. tanoshikatta.. mata kondo ikou ne! ^^

 
At Wed Mar 17, 09:45:00 AM, Blogger umeboshi said...

yuhuuu k.isma.
ehhehe..woh, saba' ek? okeh...lupo mokcik!! hehehe..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home