Thursday, February 18, 2010

Inspirasi Lissa’s GiveawaY

Aku selalu baca kat blog member...Izan ngan zali yg rajin join online contest. hari ni aku cuba surf mana2 blog..mana2 website ntah...pastu terjumpa le http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/ .



dari situ, aku dok masuk link2 yg terdpt kat dlm tu sbb kat situ ada pelbagai online shop le pulak. syok jamu mata kat 'kedai-kedai' tu. barang2 baby yg m'buatkan aku teruja. cuci mata gituk. anyway, aku jumpa ini :-



Inspirasi Lissa’s GiveawaY



Untuk join, mudah aje kata nye...



1) Buat entry mengenai Inspirasi Lissa’s GiveawaY di blog anda. bagi yg takde blog, tulis le kat 'Status Update' di Facebook anda mengenai Inspirasi Lissa's blogshop.



2) Link-kan blog Inspirasi Lissa ke dalam bloglist anda
- http://inspirasilissa.blogspot.com/
- http://dunialissa.blogspot.com/


3) Jadi blog follower atau kalo takde blog, sign sebagai Facebook Fan kepada Inspirasi Lissa.



4) Email kepada Inspirasi Lissa blog/website anda, atau Facebook profile anda kepada marhoneybee@gmail.com dengan title ‘GiveawaY’.



Pemenang bertuah akan dipilih secara rawak gituk, dan akan menerima hadiah. Hadiah2 adalah berupa barangan bayi dan pashmina :-)



PS: aku ni, ini le 1st time gatal dok join online contest cenggini. anyway, sila layari website Inspirasi Lissa di http://inspirasilissa.blogspot.com/2010/02/inspirasi-lissas-giveaway.html utk tahu lebih lanjut nye ye...

Labels:

1 Comments:

At Thu Feb 18, 07:56:00 PM, Blogger ambrynaa said...

contest nih x der gambar ek? jom join contest lagiiii...kekkekek..*jangkit ngan izan la aku nih..hahahha

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home