Wednesday, February 02, 2011

Entry ke-2

entry ke-2 utk hari ini.

esok dah mula coti CNY. Gong Xi Fa Cai semua!!! ops...kepada yg meraikannye saja. tapi kpd lain2 bangsa, still meraikan nye juga...errr...just sama2 bercoti lah. so, mlm ni ke... esok pagi ke... kami bertolak balik kg. yeayyyy! horray!! balik kg. nak bergossip dgn adik beradik kat kg.

pagi tadi dpt berita baik. boss kata Isnin ni kami boleh OFF. alhamdulillah. sambung coti le kami. total jadi 5 hari OFF day. khamis. jumaat. sabtu. ahad. isnin.

isnin sbb aku coti, aku pun ajak le ABANG amik coti. kot2 boss mau kasi dia coti. alhamdulillah boss ABANG baik hati. (puji sket!). ABANG boleh join horray horray dgn aku. sbb takde duit lebih2, kami just akan spend masa bersama je lah. will have a good of quality time just two of us. ABANG and me. dah lama tak dating berdua saja. so...kita enjoy! hantar anak2 p sekolah dan taska, breakfast, baca newspaper, tgk tv, masak2, lunch, kemas umah...uruskan anak2..kalo mau keluar, cuci je la mata kat mana2 yg kaki mampu jejak. syukur alhamdulillah!

kpd semua, happy holiday and take care. aku tak sabar mau balik kg. semoga selamat perjalanan kami balik ke kg, dan kembali semula ke putra heights. amiiin!

Labels: , , , , ,

4 Comments:

At Sat Feb 05, 04:23:00 PM, Blogger nuyin2u said...

sampaikan salam kat kampung..lama dah tak jejak sabak bernam..

 
At Tue Feb 08, 10:25:00 AM, Blogger umeboshi said...

ju...hahha..sudah selamat kembali ke putra heights pun kami. bebila mai la jalan2 ke sabak bernam. hari khamis ptg, yati ijom ada dtg umah mak abah ciknoora. syok jumpa dia. tapi suntuk sgt masa...anak2 dia comel sungguh!

 
At Tue Feb 08, 11:03:00 PM, Blogger sitiezahim said...

besnye balik kg...sob sob sob..

 
At Wed Feb 09, 10:45:00 AM, Blogger umeboshi said...

hajar, balik kg mmg best. best sangat2!!!! ehehe

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home