Tuesday, January 11, 2011

9 jan 2011, Ahad (4 Safar 1432H)





Ahad lepas, sepatutnye ABANG masih ber-conference di KL. tapi since aku sms kat ABANG hari sabtu mlm ahad (ker...pepagi buta Ahad ntah)...kata yg Afiq Khair badan panas, tapi menggigil tu, abis je program ABANG, dlm kol 2am hari Ahad, ABANG terus drive balik. So, Ahad tu ABANG ada le kat umah.

ada hikmahNYA jugak le..drpd Afiq Khair demam tu, ABANG lak terpaksa chow awal dari conference dia.. atleast, on ABANG special day (birthday), ABANG ada kat umah dgn wife dan anak2 tercinta. even, wife ABANG yg comel ni takde buat apa2 yg special pun sempena birthday ABANG ni. huhuhu.....hadiah pun takde. masak special pun takde. ajak p keluar ke mana2 pun takde. kesian ABANG. sebenarnye, gara2 aku tak cukup tidur. badan rasa lesu dan ngantuk sokmo. tapi idak le aku dpt tido lena pun siang2 hari ahad tu. keje umah berlambak nak kena settle. I'm so sorry ABANG.

Ptg lepas Asar, we all p umah K.Yu. mak abah dan adik2 ABANG ada kat sana. ABANG berbelanja besar utk dinner reramai kat umah K.Yu. aku sebenarnye nak bukak mulut, nak p beli kek...tapi tak terbukak sbb masa tu pun dah lambat. dah maghrib dan hujan pulak. tapi, tuptup, ABANG tanya, nak mkn kek ke tak? alamak!!! termalu jap..kesian birthday-man lak yg tanya cenggitu. aku cepat2 le kata "nak!!!". kami pun p beli kek le..itu je satu-satu nye yg aku belanja. huhu..

anyway, we enjoy dgn sambutan birthday ABANG kali ni. ada mak dan abah ABANG sekali. memperingati hari susah payahnye mak melahirkan ABANG ke dunia ini.. kerana mak dan abah le (of course atas izin ALLAH), wujudnye ABANG sekrg dan aku numpang happy dan bertuah sbb tersurat utk menjadi isteri ABANG. terima kasih mak/ abah kerana melahirkan ABANG. (bukan nye mak abah baca pun ...heheh..tapi aku dah ucapkannye kat telinga mak masa bersalam nak balik dari umah K.Yu..).

Utk ABANG tercinta yg hensem dan gentleman selalu, Happy Birthday sayang! I love you so much. anak2 pun sudah tentu sayang ABANG selalu. moga bertambah iman, umur pjg, rezqi berlipatganda, sihat sejahtera, ceria sentosa, selamat dlm lindungan rahmat ALLAH selalu. amin!!!

Labels: , , , , ,

6 Comments:

At Tue Jan 11, 04:45:00 PM, Blogger Epelijau said...

moga bahagia sampai syurga ye cik noora :)

 
At Tue Jan 11, 05:09:00 PM, Blogger umeboshi said...

Am, syukran!!! amiiin!!! utk Am juga, sama la doa kiter ye..

 
At Wed Jan 12, 08:13:00 AM, Blogger hanny said...

happy birthday untuk husband Cik Ume. Moga murah rezeki dan dirahmati Allah hendak-Nya.

 
At Thu Jan 20, 10:23:00 AM, Blogger fireflies said...

terharunya baca entri noora yang ni...

 
At Fri Jan 21, 01:16:00 PM, Blogger nuyin2u said...

nora ! teringat cinta monyet & gosip masa form 2, akhirnya menjadi...hehe wlupun form 3 di gosip dgn org lain..haha, hapy belated birthday 4 rafizan..tp skang dia kurang hensem cam dulu..hikhikhik..jgn mare, gurau je tau..

 
At Fri Jan 21, 05:36:00 PM, Blogger umeboshi said...

k.hanny, sankyu a lot! amiiiin! begitu jua doa ume buat k.hanny sekeluarga. same goes to u ya!

nani, apa yg terharu? biasa2 je kan? kesian kan my hubby...takde yg special from his wife. huhu..

ju oh ju!! cinta monyet siapa masa form 2? ahahha...hanya gossip korang saja kan? ssshhhht! alamak!! masa form 3 gossip dgn sapa la pulak? ekkeke..hampeh le ju. anyway, my mr rafizan tetap hensem di mata ku ini. akakkaka!!!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home