Friday, July 02, 2010

Reunion dan Farewell

my x-classmate..yanti, fidah, cikpuan ume, liza, azhar dan farok. (credit to azhar for the photo).




gambar beramai ramai. (credit to mk fahmi for the photo. thanks).



Bln lepas..bln June..sibuk dgn aktiviti reunion dgn kwn2 sekolah masa form 4-5 aku...x-mrsm jasin. bertempat di Bangi Golf Resort, 26 Jun, Sabtu..kol 2-5pm. lama sgt tak jumpa kwn2 semaktab tu. sejak keluar maktab, ni le 1st time aku join aktiviti gathering dgn diorg. sebelum2 ni, dah byk kali diorg anjurkan aktiviti gathering ni. buka puasa le..makan2 minum teh tarik le.. main badminton le..futsal le..bowling le..belum pernah aku join. ni baru nak join, nak jumpa kwn2 lama. excited! lagi syok bila dpt tau, classmate aku geng paling ramai yg akan hadir berbanding ngan kelas lain. ramai pun, just 6 org je la. hehe.. tu pun boleh cukup bangga le. alhamdulillah majlis berjalan lancar. sesi makan2, borak2, bergambar, tukar2 hadiah. anak2 pun seronok sbb dpt door gift. ada jajan dan mainan utk diorg. so...semua org enjoy. ABANG pun boleh join mkn. join borak2..join tolong amikkan gambar. heheh..thank you ABANG for your understanding, cooperation and support!!






23 Jun, Rabu...company aku buat lunch farewell utk sorg staff jepun kitorg ni. Momo-chan. dia nak balik Jepun dah. so, ada le acara makan2...bagi2 hadiah..bergambar. we all mkn kat Sinbad Arabian Restaurant, SS15 Subang Jaya. dekat je dgn opis ni. ni le 1st time aku p mkn kat restoran tu. kat situ time lunch mmg penuh sentiasa. ramai org2 arab p mkn sana. bangunan opis kitorg ni kan dekat dgn kolej2 swasta (inti kolej, taylor kolej, metropolitan kolej...etc). ramai student warga asing kat sini. so, student2 ni le yg memenuhkan suasana kat sini. meriah gituk. Momo-chan...bye-bye, ne. Moga dpt jumpa lagi lain kali. minah ni paling comel, paling muda dan ceria sentiasa kat opis kami ni. 30 jun hari tu, last day dia kat opis. now, dah terbang balik jepun.
mari berpantun:
kalau ada sumur di ladang,
boleh kami menumpang mandi;
kalau ada umur yg pjg,
boleh kita berjumpa lagi.

Momo-chan dgn hadiah yg we all kasi. (credit to K.isma for the photo. thanks).

Labels: , , ,

2 Comments:

At Fri Jul 02, 05:11:00 PM, Blogger JMY said...

sengih momochan mcm amelya AF..hehe

 
At Fri Jul 02, 05:30:00 PM, Blogger umeboshi said...

ju, macam amelia ek? ehhe... dia ni comel.. hari jumaat, dia suka beno pakai kebaya.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home