Wednesday, May 19, 2010

SUNSHINE AWARD

Aku dpt award!! sebelum2 ni pernah gak dpt. aku tak ter"ambik" pun award2 tu..sbb masa tu aku busy, aku malas...terus terlupa. minta maaf ek sahabat2. anyway, kali ni, aku dpt award ni dari Izan http://sweetomoide.blogspot.com/ ngan wah http://coretankitty.blogspot.com/ . arigatou ne izan n wah. i love you!!!





kiter pun suka baca blog korang. dan blog kawan2 lain...


ni award nye..






"The Sunshine Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogging world."


Aku pun nak kasi award ni kat sahabat2 blogger lain. sebenarnye, semua blogger yg ada dlm list kat sebelah ni aku suka baca coretan diorg. blogger2 lain yg takde dlm list kat sebelah ni pun, bagus2 gak coretan nye. anyway, aku nak kena ikut rules la kan..? kat bwh ni antara blog yg aku baca, ek. dan aku pun nak hadiahkan Sunshine Award ni kpd mereka dan semua blogger la. sila ambik, OK!!

1) Am http://epelijau06.blogspot.com/

2) HE http://hairieusoff.wordpress.com/

3) J+A & Adam http://tehsusuais.blogspot.com/

4) k.Mayzatt http://daridapurmaisya.blogspot.com/

5) K.pB http://pulutbakar2.blogspot.com/

6) yan http://myhome-jannati.blogspot.com/

7) Ju http://nuyin2u.blogspot.com/

8) Lina http://me-bee-n-kids.blogspot.com/

9) TunBegia http://thunbergia.wordpress.com/

10) Nani http://ilhamusafir.blogspot.com/

11) Fith http://ourlovestory-7777.blogspot.com/

12) Ibah http://aisyahmiyazaki.blogspot.com/

13) Hajar http://sitiezahim.blog.friendster.com/

14) Ros www.jintanmanis.com

dan cikpuan ume nak kasi jugak award ni kembali kpd izan n wah ek....

Tenkiu so much!

Friends, when you write about this award, you may follow these rules:
i. Nominate 12 more bloggers.
ii. Put the logo onto your sidebar or within a post.
iii. Link the nominees within your post.
iv. Let the nominees know they have received this award by commenting on their respective blogs.
v. Share the love and link to the person from whom you have received the award.

Labels: ,

2 Comments:

At Wed May 19, 03:22:00 PM, Anonymous tunbegia said...

hahaha, haku dah dpt award kelmarin, dh buat pun TAG tuh, next time rajin2la singgah blog haku nooo

salamm,

 
At Wed May 19, 03:58:00 PM, Blogger Fith said...

salam kak nora,
tq for the award.fith amik nanti yer...

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home