Wednesday, April 28, 2010

Hai hai!!





Tired. emosi, fizikal, mental, jasmani..semua lah! tapi...harus bersabar, kan? sabar itu separuh drpd iman.






17 april...sabtu, pepagi dah keluar rumah. angkut semua anak. kononnye nak p LHDN kat plaza perangsang (quality hotel) shah alam sana. bila sampai sana, tutup la pulak lhdn. kitorg lepak mkn donut kat big apple, SACC mall. lepas tu, pegi TTDI. ada flea market kat butik Fabulous Mom. dah lama teringin nak p butik Fabulous Mom ni. ni le 1st time dpt p sana. TQ so much to my beloved ABANG yg selalu membantu utk memenuhi impian2ku. ehheh..

lepak2 kat sacc mall. depan big apple donut. asha zahra menjerit suka hati tuh!!




kat flea market, aku beli legging utk asha zahra je le. 3 pasang...RM10/sehelai. ok la. dah lama aku teringin nak belikan legging utk asha zahra. kawaii!! sempat gak berposing dgn kamera en.azmir kat situ. free photo shooting!! yeayy!! cantik..




kat flea market tu, ada ruangan utk bapa2 dan anak2 berehat. anak2 pulak boleh bermain dgn toys yg ada kat situ. anak2ku bergembira kat situ. Iman kata, lain kali nak pegi lagi!!!

weekend baru2 ni...24,25 april. kami kat kg. weekend ni pun..1,2 mei..kami akan balik kg lagi. insya-ALLAH.






Labels: , , , , , ,

9 Comments:

At Wed Apr 28, 06:33:00 PM, Anonymous Kak anie said...

Umeboshi...flea market tu kat mana?

 
At Thu Apr 29, 05:08:00 PM, Blogger umeboshi said...

k.anie sayang, flea market tu ada kat butik fabulousmom, TTDI. simpang opposite dgn one utama..

 
At Thu Apr 29, 10:22:00 PM, Blogger IZAN said...

cantekknyer gambar kids bertiga nihh! clear betulll!!
Donut big apple? memang kiter pun tengah gian nak makan donut big apple tuhh.. sedap bangett kan!

 
At Fri Apr 30, 08:38:00 AM, Blogger Kaseh NazLieza said...

handsome2 la hero u...ehhehe

p/s: inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax beserta kek pengantin 3 tingkat secara percuma...lawati

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

 
At Fri Apr 30, 09:51:00 AM, Blogger umeboshi said...

Izan,
cantikkan..dia shoot gambo ni? a ah, big apple donut mmg sedap. lagi, J&Co apple pun sedap. ni, style modern donut la. byk krim n soft!!!

kasih nazlieza, TQ!! tenkiu juga jejak kaki ke sini. eh, buat katering ngan kek ek? kasi sample free kat kiter boleh? ahahhaa..

 
At Sat May 01, 03:23:00 PM, Blogger Me_Bee N Kids said...

Kawaii ne ...kakkou ii teruna cik noora ni :p ..Buleh tak booking tak untuk anak den ..huhu terbalik plak ekkk hehe ...

 
At Sun May 02, 02:20:00 PM, Blogger JMY said...

ni la dia muka nora + rafizan ..hehe

 
At Thu May 06, 01:00:00 PM, Blogger umeboshi said...

lina, nak book buat menantu? ahhaha.. anak dara awak ni high maintenance tak? ahak ahak!!

ju, a ah lor...ni le rupa anak2 kami...

 
At Sun May 16, 03:19:00 AM, Blogger Name: Kak Wah said...

eii.. cantiknya sgtgambar En Azmir ambik tu. Yappari pro ga chigau ne. kita pun berangan2 nak buat photo shoot utk family nie..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home