Thursday, May 06, 2010

7

20 april 2010.



ulang tahun perkahwinan aku dan ABANG yg ke 7. sgt mengujakan. lagi 3 tahun, 10 tahun anniversary. anyway, tahun demi tahun menyambut tarikh keramat kami ini, membuatkan aku semakin sayang pada ABANG dan anak2 serta seluruh family kami. moga rasa kasih dan cinta serta sayang ini akan sentiasa bersemi dan subur di hati...semoga kami dirahmati ALLAH sentiasa. amin!!!!






Happy anniversary ABANG. Aishiteru..itsu made mo, nan nen sugitemo, obaachan/ ojiichan ni nattemo, doko ni itemo...zutto, zutto aishiteru. zutto shiawase ni narou, ne!






ps 1: happy anniversary juga buat mak dan abah ku....14 april.
ps 2: "happy b'day" buat blog umeboshi-ume ini pada 19 april.
20 april tu, selasa. aku n ABANG amik coti, p dating ke Midvalley. tengok movie..WHEN IN ROME. cerita romantik kelakar. terhibur dgn cerita tu. lepas tu, p lunch kat Kiku Zakura Jap Restaurant. lepas gian dan rindu nak mkn Japanese food. alhamdulillah.... ABANG yg belanja. huhuhu....Tenkiu ABANG. tenkiu so much. gochisousama deshita!

Labels: , , , ,

9 Comments:

At Thu May 06, 05:22:00 PM, Anonymous ilhamusafir said...

happy anniversary Noorya, semoga sentiasa bahagia..insyaAllah Ameen.. hehe sayatahun ni
aniversary yg ke 10...alhamdulillah

 
At Mon May 10, 12:30:00 PM, Anonymous tunbegia said...

sungguh tahniahnya,

salamm,

 
At Mon May 10, 12:34:00 PM, Blogger umeboshi said...

nani, amin n arigatou! same to u, ya!! moga shiawase slalu. dah 10 thn nani? owh!!!

tunbegia, salam. sungguh terima kasih ya!

 
At Sat May 15, 12:56:00 PM, Blogger IZAN said...

kekkon kinenbi omedetou!!!! Pernah gak dating makan kat sini memang bestttt!!

Cik Noora, Izan nak bagi 'Sunshine Award'. Sudilah kiranya ambil award di http://sweetomoide.blogspot.com/2010/05/sweetrecipes-gallery-reviewed-by.html.

Your blog shine & inpired others! Thanks & regards

 
At Sun May 16, 03:22:00 AM, Blogger Name: Kak Wah said...

noora. Happy anniversary. moga bahagia sentiasa. sweet kotoba. karega kono blot wo yomu to kandou suru kamo yo. Mmg makin lama kita kenal suami kita makin sayang kita padanya.

 
At Sun May 16, 04:51:00 AM, Blogger Name: Kak Wah said...

Izan sure dah bgtau nih.. hihihi.. ambik jgk award kat sini. http://coretankitty.blogspot.com/2010/05/dapat-award-sunshine-award.html

 
At Wed May 19, 01:31:00 PM, Blogger umeboshi said...

izan, wah..TQ!!! award tu pun TQ. hehehe.. ni, kali ke2 mkn kat kiku zakura tu. OK la...

 
At Wed May 19, 03:57:00 PM, Blogger Fith said...

kak nora,
omedetou!wah dah 7tahun ek?moga bertambah2 bahagia...

 
At Wed May 19, 04:32:00 PM, Blogger umeboshi said...

arigatou Fith!!! same to you!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home