Friday, April 09, 2010

Tag dek k.hanny

K.Hanny tagged aku...


http://hannyzurina.blogspot.com/2010/04/tag.html





1) Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2) Select the 8th photo in that folder.
3) Post that photo along with the story behind it.
4) Then challenge 8 blogging friends to do the same!






so, here are ...gambo yg ke8 dlm photo folder aku:-

gambo dgn opis-mate. Koh dgn Shiho-chan. kedua-dua nye dah takde kat company ni. Koh dah tukar kerja and now keje kat Kitak Kyushu, Japan. Wife dan baby dia pun ikut ke sana. Shiho-chan pun dah resign and balik keje kat Tokyo, Japan. keje dgn syarikat pelancongan...

Gambo ni, diambil pada 16 Jan 2009. masa jamuan pot-luck kat opis sempena sambutan b'day utk Shiho-chan dan k.isma. dedua org ni, b'day sama. sebaya lak tu ..16 jan!! utk jamuan tu, aku order mihun grg je dan tapau ke opis. kalo tgk gambo ni, aku dgn Shiho-chan tgh pegang Canadian Pizza. Shiho-chan sgt suka Canadian Pizza berbanding dgn Pizza Hutt. Jamuan ni diadakan masa lunch time. hari jumaat. yg lelaki2 bersurai awal utk solat jumaat. so, tinggal girls dan Koh (sorg je lelaki) utk mengemas. Tapi, Koh mmg bagus. semua puji sbb dia raaaaajin sgt mengemas. kutip sampah, cuci meja, vacum etc..

sungguh natsukashii gambar ni!!! thanks k.hanny for tagging me. kiter mengorek album dan jumpa gambo yg natsukashii begini :-)

So, kiter pass tag kepada:-

1) zali http://ambrynaa.blogspot.com/

2) wah http://coretankitty.blogspot.com/

3) izan http://sweetomoide.blogspot.com/

4) k.isma http://iroiro-na-hanashi.blogspot.com/

5) nani http://ilhamusafir.blogspot.com/

6) nong http://mycitong.blogspot.com/

7) yanzz http://myhome-jannati.blogspot.com/

8) k.anie http://kaklady.blogspot.com/


Sekian, terima kasih and selamat berhujung minggu!!

Labels: , ,

6 Comments:

At Fri Apr 09, 09:27:00 PM, Blogger hanny said...

sama2. akak pun suka kalau tag camnih. Boleh ingat kisah lama dan belajar dari benda yang dulu...btw, koh tuh chinese malaysian ker?. duduk kat kitakyushu sama ngan akaklah....

 
At Fri Apr 09, 10:28:00 PM, Blogger aNIe said...

Hahaha...umeboshi tag akak...nanti akak buat ye...sonang je tu...

 
At Sat Apr 10, 12:39:00 AM, Anonymous Kak anie said...

Umeboshi...akak dah buat...tapi tak tau nak tag siapa

 
At Mon Apr 12, 09:40:00 AM, Blogger umeboshi said...

k.hanny, tag yg senang2 cenggini, mmg suguk yareru yo. hehhe..a ah le, Koh tu chinese malaysian. dia baik dan sgt rajin tau!!


k.anie, ume dah p tgk kat blog k.anie. tq ye, buat tag. lawo gambo pemandangan tu :-)

 
At Mon Apr 12, 11:14:00 PM, Blogger ambrynaa said...

dah check gambo ke8 dlm folder ke8.
gambo x cun la...uhuhuhuhu

 
At Tue Apr 13, 11:55:00 AM, Blogger Name: Kak Wah said...

gambo lame tu.. nanti dah siap sy bagitau yek.. hehehhee.. thanks for tag me.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home