Wednesday, March 12, 2008

Nihon Shoku(1)

24/2/2008, Ahad. kan aku dah cerita yg kitorg p jalan2 anak beranak ke Jusco Bukit Tinggi, Klang. masa tu kitorg lunch kat restoran Jepun..Sakae Sushi. so, mari kita jamu mata dgn gambo2 nihon shoku (japanese food), yg kitorg order masa tu..

Kiddy Meal-Mini Bus. (RM10.90)

menu screen. kalo nak order, just click aje kat screen tu. mudah!


menu aku. Goma Salmon Don. (RM10.90). Aku mmg minat sgt dgn Salmon!



Pilihan ABANG. Unatama Don. Nasi berlauk belut. (RM15.90)

Labels:

2 Comments:

At Thu Mar 13, 01:27:00 AM, Blogger Name: Kitty said...

hi noora..

oishisou je nihon shoku tu. harga pun ok jugak. rasenye pulak camne?? kalo dah komen kat entry lain sorry..

 
At Thu Mar 13, 10:50:00 AM, Blogger umeboshi said...

wah..
yg Mr Teppanyaki tu, ok la. salmon dia sedap! tapi, nasi nye hampeh. hehehe.. nasi dia pjg2...macam bukan nihon no okome je. sakae sushi lak mmg best sgt! oishikatta dan puas hati.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home