Saturday, February 02, 2008

Entry Utk Izan.

Dear Izan.
pasal nak link-kan sesuatu word ke memana website tu...
details nye ada kat Blogger Help pages... "How do I make a link to another webpage?"
nanti cuba2 la ek!

++++
sabtu mlm selalu nye ada movie kat tv3. tapi yg tak syoknye, kalo nak tgk movie tu sampai abis, kena tunggu sambungannye lepas midnight news. berita tu kol 12 sampai 12.30am. selalu, sambungan nye kejap jek. kadang2 kalo dah ngantuk tu, aku tertido gak la. tak tertunggu pun. mlm tadi citer best gak. lagi2 la ABANG dgn Iman pun dok nengok citer tu. cuma Iman tertido time berita tgh mlm. so, aku dgn ABANG nengok le sampai ke penghujung citer tuh. FLIGHT OF THE PHOENIX (2004). kisah sekumpulan pekerja carigali minyak kat mongolia yg telah dihantar balik sbb team depa tak berjaya jumpa minyak. yg menjemput diorg ni dtg dgn kapal terbang kecik je..dan dah agak uzur gituk. tuptup, flight terhempas gara2 langgar ribut pasir . sorang jek mati gara2 terjatuh dari kapal. pastu yg lelain2 terselamat. memacam la diorg buat utk survive kat padang pasir yg kering kontang, panas terik, takde org lain yg bleh depa dptkan bantuan...lebih kurang gitu la citer nye.

Labels:

2 Comments:

At Tue Feb 05, 04:29:00 PM, Blogger izan said...

Cik Noora...!
tennnkiuuuuu! caya laa..muahhh!!! heheheeh

Anyway, Izan pernah gak dok tunggu movie lepas nighline tuhh. biasala.. kekadang sambil tunggu tu duk tukar2 channel, sekali tu bila sambungan nyer dah start, dah la terlambat tukar balik ... sekali bila tukar klimaks ending pun dah habisss.. tensennn gillerrr..adehhh!!!

 
At Wed Feb 06, 10:52:00 AM, Blogger umeboshi said...

izan,
u'r welcome.. muehehhehe.. muahhs balik!

itu le. bengang je kalo tertido atau terlepas ending nye tu kan. walhal kita dok bersengkang mata sebelum tu menonton.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home