Monday, August 27, 2007

Lagi, gambo2 gathering pada 12/08/2007 lalu..


para henseman..


yg jelitawan..


antara yg join


lepas hidang2 mknan, sebelum mkn, kita possing dulu yeh!

Gambo2, ada dah forward kat email link geng2 3rd Col (UM-rpkj) hari tu. tapi, ada antara geng2 yg tak dpt receive gambo2 tu sbb size file yg agak besar. bahagian IT company depa dah reject drpd receive email2 yg ada attachement gambo2 semua tu. so, sikit2 gambo yg agak penting gitu, cikpuan Ume tepekkan je le kat blog ni ek. sila cam dan agak2 le nama kwn2 kita yg ada dlm gambo tu. cikpuan Ume takkan kabo nama setiap muka....hehe...

Labels:

6 Comments:

At Mon Aug 27, 12:15:00 PM, Blogger maisya said...

Nasib baik , masih kenal lagi semua...hu..hu...geng-geng bapa tu, amboi sihat jer memasing...

Nie link utk fotopages yg buat kek tu...best woo cuci mata. Jangan terliur udah le ye..
http://zahurinina.fotopages.com/

 
At Mon Aug 27, 03:28:00 PM, Blogger umeboshi said...

k.maisya, semua org makin sihat2 tu. ekkee.. tokorode, TQ byk2 ek fotopages utk kek tu. kang kiter cuci2 mata. ehhee..

 
At Tue Aug 28, 04:08:00 PM, Blogger fireflies said...

wahh best gler dapat geder geder cam tu jeles ni jeles ..:P

by the way sorry tak dapek menghadirkan diri sbb ada urusan lain masa tu.. insyaAllah..

 
At Tue Aug 28, 04:49:00 PM, Blogger umeboshi said...

cikpuan fireflies, mmg patut awak jeles tau. ekekkeke... sesekali dpt jumpa gitu, punya la syok nak borak. nanti bebila, kita geder2 lagik la eh.

 
At Tue Aug 28, 11:53:00 PM, Anonymous Anonymous said...

hi nora! tgh2 dok tgk fotopage astrid terjumpa la blog ni.. bestnya tgk u all gather2.. muka masing2 tak berubah walau dah lebih 10 tahun.. cuma ada yg saiznya yg berubah.. kehkeh.. aku nih wawa.. fp website: amsyar.fotopages.com.. sila2 lah melawat.. :p

 
At Wed Aug 29, 10:35:00 AM, Blogger umeboshi said...

wawa,hai hai!! heheh.. TQ le sudi jenguk 'umah' ku ini. sat lagik kiter p ziarah fp wawa lak. hehe..
a ah, saiz memasing dah berubah. anyway, tetap jelita dan kacak gituk kan..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home