Thursday, March 17, 2011

Share

Blog yg aku nak share...pengalaman malaysians yg berdepan dgn kejadian bencana alam di Jepun baru2 ni..

1) scenesofsendai
2) yatiechomeyl
3) hanasakura
4) mazniaziz

PS: ptg selasa baru2 ni aku dah dpt contact Aini Zuraida kat Nihon. Aini ni....my room mate masa study kat UM dulu2. my classmate juga la masa tu. now, dia dgn suami dan 2 anak lelaki nye stay kat Saitama,Jepun. bekerja kat sana. Tempat dia OK. cuma shaking je la masa gempa bumi tu. now, dok kat umah je kata nye. nak dptkan bekalan makanan, minyak petrol pun susah. semua kena beratur nunggu giliran dgn sabar.. alhamdulillah aini dan family selamat dan sihat. moga semua nye akan beransur baik secepat mungkin. take care aini!!

Labels: , , , ,

2 Comments:

At Thu Mar 17, 10:38:00 PM, Blogger aNIe said...

Umeboshi...thanks for sharing... semoga segalanya beransur pulih di sana

 
At Mon Mar 21, 09:11:00 AM, Blogger umeboshi said...

K.anie..
tu la. sama2 la kita doakan moga semua nye cepat kembali pulih..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home