Tuesday, March 01, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST






Cikpuan Ume dah kena tag oleh Cikpuan Sari Yusa. Terima kasih Sari. ni kira contest gak ni. kena boh gambo yg kita suka ke...gambo apa2 la yg sesuai..gituk.

So, aku mau berkongsi gambar yg ni le.... gambar ni, 2 hari sebelum majlis kawin adikku Misa pada hujung thn lalu. tetamu yg dtg bukan hanya pada hari kenduri. ada juga yg dtg awal beberapa hari sebelum kenduri dan beberapa hari lepas kenduri. so, kalo bukan hari kenduri, tetamu yg dtg tu pun kena gak tuan rumah sediakan mkn minumnye. abis tu pinggan mangkuk cawan gelas semua tu kita tuan rumah la kena basuh...kan? ni, acara gotong royong mencuci pinggan2 kotor le ni. abah aku, adik iparku Fazmi (suami Ida, yg duduk sebelah abah), dak kecik yg berbaju kuning tu nama nye Nabil...anak sedara ku/ anak kpd Baya, dak kecik baju biru tu anakku tercinta...Iman, dak kecik yg tanak toleh kat kamera tu ialah sepupu ku...geng bermain anak2 ku bila balik kg...nama nye Azam, dan yg berdiri tersenyum manis hensem tu adalah my kekasih hati yg tersayang!! heheh.. bergilir gilir org lelaki tolong cuci pinggan2 ni. kanak-kanak la paling syok sbb depa nak main air!!

ish...pjg lebor lak celoteh. anyway, nak tag gak kat kwn2 lain. tapi bila tengok details kat sini , rerupa nye contest dah tamat pada 25 feb. akkakakakkak!!! lambat sungguh acik ume ni kan. anyway, takpe le. nak tunaikan amanah kat Sari gak le. buat gak tag ni. hehehehhe... sbb contest dah tamat tarikh nye, aku tak le tag kat sesapa pun eh. so, entry ni khas buat Sari, khas juga buat semua pengunjung blog Umeboshi ni eh. terima kasih atas kunjungan anda yg tak jemu2 tu.. sekian!!!

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home