Thursday, March 03, 2011

Karnival Putra Heights

ni kisah dah beberapa minggu lalu. 18-20 feb 2011, ada karnival putra heights. taman kediaman aku le. buat kat masjid Baiturrahman dan padang bola di sebelahnye. meriah. macam2 ada. ada gerai2 jualan, ada persembahan dan pertandingan nasyid, ada pertandingan bercerita utk kanak2, ada ceramah agama, ada acara walk a tone, ada sukaneka, ada persembahan silat, ada treasure hunt..dan macam2 lagi aktiviti.


anak2 paling seronok. ada disediakan taman permainan...

gambar ni diambil oleh Afiq Khair. pagi ahad, 20 feb tu...kami dah pegi ke tapak sukaneka. kononnye nak suruh Iman dan Afiq Khair join bersukaneka. tapi diorg tanak. seronok lagi diorg main kat playground yg berdekatan tu. maka nye, kami just lepak2..tgk org bersukaneka la. dah anak2 tanak join, mama dan abah pun malas le join apa2 acara sukaneka tu. ada gak acara utk para ibu dan bapa. bila cuaca dah mula panas...dah tgh hari...perut pun lapar..kami pun balik umah....

Labels: , , ,

5 Comments:

At Fri Mar 04, 10:46:00 AM, Blogger Sari Yusa Ibrahim said...

lahhhh... knp tak msuk sukaneka tu? msti leh menang hamper nanti... rugi.. rugi... hehehe

 
At Fri Mar 04, 11:07:00 AM, Blogger umeboshi said...

Sari...tu la. rugi gak. heheh.. tapi, anak2 pun syok main sendri dan menonton gelagat org jek.

 
At Sun Mar 06, 10:37:00 AM, Blogger KakNi (CikNi Ahnie) said...

Rajin nyer Ume pergi... walaupun lepak2 jer...

 
At Sun Mar 06, 01:35:00 PM, Blogger ambrynaa said...

Pandai Afiq Khair amik gambar. Tapi adik x masuk laaa.. Huhuhu

 
At Mon Mar 07, 09:32:00 AM, Blogger umeboshi said...

K.Ahnie, cik ABANG yg sgt rajin masa tu. pagi2 dah bersiap sedia dan gerak gempur anak2 suruh bgn. ahahha...

Zali, tu le. elok gak gambo ni..cuma muka Asha Zahra "terhilang" la. hehehe..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home