Wednesday, December 15, 2010

Bermuka muka

Tak suka sungguh aku.
mmg tak suka.
tak suka!!
benci!!!

nyampah tau kat org yg bermuka muka ni. depan boss, dia semua kata OK. boss suruh dia buat apa pun, dia ok! ok! ok! semua dia boleh buat la. bila kiter offer nak tolong, dia kata nevermind..dia akan buat. tapi, sampai kesudah, tak buat apa pun. lepas tu, dah dekat seminggu bila boss tanya balik, baru nak gabrah. ha, time tu sibuk minta kiter tolong. semua benda dia mau hempuk kat kepala kiter. apa kessss???

takpe. kiter buat juga le sbb kiter tau yg kiter mmg buleh buat. tu yg dari awal hari tu kiter offer nak tolong..kan? (chehwah...riak la pulak ek??? astaghfirullah!!). tapi, lepas2 tu sila follow up ye ENCIK YANG PANDAI BERMUKA MUKA.. sbb nanti boss akan cari awak.

sabar banyak2 cikpuan yg kena hempuk kepala dek keje org lain..

ps: bulan december ni byk le pulak aku terpaksa amik coti...aduih...tsurai yo!!!

Labels: ,

2 Comments:

At Wed Dec 15, 10:48:00 PM, Blogger *∽ IZAN ∽* said...

ha ha ha.. sabarrr sabarrrrr

 
At Thu Dec 16, 09:07:00 AM, Blogger umeboshi said...

Izan...
tu le..mmg byk bersabar le kan..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home