Friday, November 19, 2010

Aidil Adha

dah lama tak update blog ni.
sibuk berpindah opis. sibuk kemas opis, kemas umah, emosi tak berapa stabil, perasaan kurang tenteram dan macam2 lah. tu yg tak terupdate blog ni.

anyway, alhamdulillah dah masuk opis baru. kat empire shopping mall. phone/ fax line takde lagi. cuma, sapa2 yg call ke number opis lama, akan di-transfer ke henpon opis.. internet pun tak berapa stabil. anyway, syukur le dgn apa yg ada setakat ni. tunggu bln 12 ni, boss kata akan install Unifi kat opis.

eh, nak wish kat all muslims...salam aidil adha! ada yg masih bercuti kat kg agaknye eh. aku dah bekerja semula sejak semalam. happy weekend juga. dok berpikir nak masak apa hari sabtu dan ahad ni...buat santapan suami dan anak2 tercinta. daging qurban yg diangkut dari kg agak byk. buleh ke weekend ni kami pulun mkn daging aje? tak berapa bagus utk kesihatan,kan..? tapi, buat masa ni ongkos tak berapa bagus utk beli ikan, seafood, ayam..

ok...take care semua di hujung minggu!

Labels: ,

2 Comments:

At Sun Nov 21, 11:03:00 PM, Blogger sitiezahim said...

daging masak lain-lain resepi..buat paprik pon ok :)

 
At Mon Nov 22, 10:21:00 AM, Blogger umeboshi said...

thanks hajar! at last, sabtu k.noora masak kari daging with sayur2. ahad lak masak tomyam udang+ fish ball+ sayur2. udang n fish ball tu semua ada tersorok dlm peti sejuk...so, perabihkan je le semua tu..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home