Friday, October 22, 2010

Orang Dubai

Mlm semalam p umah Imah (adik ABANG) kat damansara. nak jumpa K.Akish dan baby nye yg comel... Khaleefa.





Then, mlm tadi, K.Akish ajak dtg umah dia..ajak makan2 sebelum dia bertolak ke airport. we all takyah hantar dia sampai airport, kata K.Akish. Adik K.Akish yg stay kat umah dia tu akan p hantar dia. So, mlm tadi kami pegi le makan2 kat umah K.Akish kat seri kembangan. dekat dgn Jusco Taman Equine (eh, betul ke ejaan nye nih..?). pulak tu, semalam Giant kat situ baru dibuka. masa kami sampai area situ dlm kol 8.30pm...jalan jem. sesak sungguh area depan giant baru bukak tu dgn kereta dan manusia. hamboi...





ada nasi briani dan sate kajang. sedapnye...puas aku mkn sate. bercucuk cucuk. ahahha... alhamdulillah. moga K.Akish makin murah rezqi...buleh belanja kami lagi. K.Akish beria pesan kat aku dan ABANG, kalo nak p Nihon (japan) jgn lupa kabo kat dia. dia nak ikut sekali!!!! hamboi..





rerupa nye, mlm tadi K.Akish tak dpt balik ke Dubai. Flight penuh. so, mlm ni dia kena cuba nasib lagi le... kesian K.Akish n Khaleefa... moga selamat pulang ke Dubai..bertemua semula suami dan anak2 tercinta :-)




cikpuan Ume dgn Iman, Khaleefa dan Asha Zahra!!!



Selamat berhujung minggu. aku akan bertolak balik kg mlm ni..yeayy!!!

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home