Wednesday, July 14, 2010

Genius Aulad & Raihan


Iman tak le join masa buat recording album Genius Aulad Talent & Raihan ni. tapi, dia join utk buat show aje. sing n dance utk press conference dan akan dtg pada majlis2 tertentu. masa mula2 terpilih utk buat performance ni, Iman beria ngadu kat aku dan ABANG...dia kata tanak join. nangis2 pulak tu. kalo sebut pasal sing n dance ni, sure dia nangis tersedu-sedu. rerupa nye, dia kata teacher yg train diorg tu, garang. dia kena marah..kena babab kaki nye kalo salah step. sabar ye nak. dipujuk2 pun payah.






tapi ntah le. bila tiba hari utk press conference tu...dia p rehearsal kat Tropicana Golf Resort PJ dgn keterpaksaan. tapi, bila balik dari rehearsal, dia dah OK. dia kata seronok la mama buat join performance tu. hah....lega hati mama. mau gak dia join.


masa coti sekolah baru ni, diorg buat rakaman utk show kat ty9 Akademi al-quran musim ke-4, utk episode 8. so..last week Friday, 9 july, dah disiarkan kat tv9 pun.. we all tak puas nengok yg tu, dok ulang2 nengok kat tv9 online, catch up tv. ahahhha...!


Labels: ,

5 Comments:

At Thu Jul 15, 12:31:00 PM, Blogger Sinaran Xxx! said...

wah beshnye Iman..glamernye..hehe..9 Julai? kena tgk online le nampaknye ye..darjah 1 nanti sek. mana noora?

 
At Thu Jul 15, 07:36:00 PM, Blogger *∽ IZAN ∽* said...

wah wah wah.... dah jadi ala-ala artis sekarangggg Imann!! Glamerr gitukkk. caya laaa.... keep it up!

 
At Fri Jul 16, 12:16:00 AM, Blogger Aisyah Nasuha binti Amran said...

wah2 glamer iman sekarang yer..agak2 ada rakaman tak?nak tgklah...

 
At Fri Jul 16, 09:11:00 AM, Blogger umeboshi said...

yans,
tak le glamer. nyibuk2 je meramaikan team. a ah yan..buleh tgk online. drjh 1, insya-ALLAH sekolah kat SK alam megah 3.. kat sec 28 shah alam. zafran sekolah mana?

Izan,
aiseh...idok le ala2 artis. penyeri pentas jek. ekeke..

ibah,
idok le glamer. buleh tgk online tv9..kat catch up tv..akademi al-quran 4..9 julai punya..

 
At Fri Jul 16, 10:20:00 AM, Blogger hanny said...

comelnya iman!!. suka akak tengok budak2 kecil join masuk banggumi bertemakan keagamaan camnih...bagus lah

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home