Thursday, April 30, 2009

Selamat Bercuti!!

Esok Coti.

Hari Buruh! yeyyy!!!

yg sebenar nye, aku akan bercoti pjg sket. sampai selasa dpn. adikku, ida...bakal melangsungkan perkahwinan nye pada hari sabtu ni kat kg. so...aku amik kesempatan le, isnin amik coti. company aku kasi coti khas utk staff nye sempena adik beradik nyer majlis kawin. then, aku apply sehari lagi coti..guna annual leave le. maka nye...aku coti esok sampai selasa. hurray!!



yg tak syok nye, ABANG coti sampai isnin jek. so, apa2 pun, isnin tu dah mmg kena balik putra heights le jugak ikut ABANG. selasa...aku rileks sendiri jek la. ni tgh buat plan nak jumpa member aku...insya-ALLAH!



mlm tadi, pagi tadi...aku dah siap2 packing brg2 utk balik kg. mlm ni insya-ALLAH kami bertolak balik kg. harap2 majlis walimah Ida ni nanti, akan berjalan lancar, sempurna dan diberkati ALLAH hendak nye. amin!

** Selamat Hari Pekerja buat semua!! dan selamat ber-weekend...**






ni gambo anak2 yg sedang menyonyot botol sambil tengok tv. gambo entah bila entah ni. time gambo ni diambil, Iman masih membotol. sekarang dah tak membotol pun. masa tu, Afiq Khair mmg suka main periuk tu. asal ke dapur je, sure dia amik periuk tu dari rak dapur dan akan diusung nye ke sana ke sini.

Labels: , , ,

9 Comments:

At Fri May 01, 08:53:00 PM, Blogger IZAN said...

Wakakakakaka!
Lawak betul tgk afiq khairr. orang membotol peluk bantal busuk, dia plak pelukk periukk!! hahahahahha

Anyway selamat bercoti cik nooraa.. jeless nyer saya yg kena kerja sampai ahad nih! uwaaaaa

 
At Thu May 07, 09:56:00 AM, Blogger umeboshi said...

IZAN,
tu le. masa tu, dia mmg suka main dgn periuk kecik tu. balik umah dari neseri je, dia p dapur dan amik periuk tu.
kesian Izan kena keje sampai hari ahad? uhuk! err..tapi, sabo je bebanyak. dah tanggungjwb..nak buat camne, kan? kerja pun ibadah. so, redha dan sabar eh?!!

 
At Thu May 07, 10:23:00 AM, Anonymous en_me said...

ekeke, periuk jadikk bantal bucuk tewwww..

 
At Thu May 07, 12:32:00 PM, Blogger Sinaran Xxx! said...

salam..afiq nak jadik cheff ke besaq nanti? hehehe. Mana gambar kawin adik noora tu? Tapi saya dah tengok dah..hehehe

 
At Thu May 07, 01:25:00 PM, Blogger umeboshi said...

en_me,
heheh..ye lorr..dia lebih suka peluk periuk tu drpd peluk bantal!

Yan,
salam. jadik cheff pun OK. heheh.. gambo nye? maleh nak upload sbb semua nye ada dlm digi-camera. leceh nak transfer guna PC opis ni. errr..nape yan dah tgk gambo nye? mana dpt sumber? hubby yan ke yg jadik cameraman? cuba citer!! hehe

 
At Fri May 08, 09:40:00 AM, Blogger Sinaran Xxx! said...

hahaha..hubby jadik cameraman? lawaksla noora ni. Ce gi klik sini.

 
At Fri May 08, 12:23:00 PM, Blogger umeboshi said...

Yan Sinaran,
mana le tahu, hubby awak buat part time jadik cameraman. hihihi... owh, kiter tahu dah citer di sebalik nye. ish ish...kecik je dunia ni eh? my cousin tu sama opis dgn yan ke?

 
At Fri May 08, 03:29:00 PM, Anonymous Che Yanz said...

Noora Ume,
Cousin awak tu junior saya masa opis lama..lepas tu saya kena transfer tempat lain dah..

 
At Mon May 11, 01:36:00 PM, Blogger umeboshi said...

che yanz,
owh ye ke..heheh..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home