Friday, January 23, 2009

Henpon


Iman sekrg dah pandai nak main2 dgn henpon mama atau abah. dah pandai dok godek sana, godek sini henpon kami tu. dah tau mana nak main game, mana nak dengar muzik, mana nak jadik kamera etc..



Afiq Khair pun dah pandai jealous. apa yg Abang Iman dia ada, dia nak jugak. Apa yg Abang Iman dia pegang dan main, semua dia nak jugak. so, Afiq Khair pun nak jugak main dgn henpon. kekadang berebut rebut le 2 org ni.


Roti jala mkn dgn sambal tumis kerang. buat sarapan entah weekend bebila entah ni. sambal tumis tu sebeno nye lauk lebihan nasi lemak yg aku beli kat pasar mlm 2 hari sebelum tu. panaskan aje dan buat mkn dgn roti jala ni. tak berapa reti la nak 'menganyam jala' nye!

* Happy & Prosperous Chinese New Year kepada sesiapa yg meraikan nye. serta, selamat berholiday kepada semua!! *

Labels: , , ,

5 Comments:

At Fri Jan 23, 01:04:00 PM, Blogger JahRera said...

salam ume chan,

wah, tetiba Iman dah besar bujang.
rasanya baru semalam dia merangkak-rangkak!
semoga berbahagia.

 
At Sat Jan 24, 07:43:00 AM, Blogger ~akuni~ said...

Roomate sy mmg pantang anak2 main hp, maklumlah hp tu bkn nyer murah kan, sekali deme baling, tak ke naya... hu hu hu...

 
At Thu Jan 29, 10:19:00 AM, Blogger umeboshi said...

salam k.lela,
tak la tetiba je Iman jadi besar bujang. ehhehe..dah nak masuk 5 thn dia, k.lela.. terima kasih. moga k.lela dan keluarga juga berbahagia selalu. amin!

k.ahni,
ume mmg kedekut sket, berbanding dgn cik ABANG. kalo tak kerna terpaksa, ume tak akan kasi henpon ume dimainkan oleh anak2. tapi kalo dah melalak lalak tu, terpaksa gak le hulur. hhuhuhu...

 
At Thu Jan 29, 02:25:00 PM, Blogger fireflies said...

Noora, sedapnya sambal kerang...

 
At Wed Feb 04, 09:23:00 AM, Blogger umeboshi said...

nani,
sambal kerang? mmg sedap. rendang kerang kalo ada, lagi sodapp! hehehe. alahai, nani pun boleh masak, apa?! saya kan, sampai sekrg paling ingat teh mamak yg nani buat masa saya p tido kat umah nani n astrid kat nihon dulu. teh tu, nani masukkan rempah2.. masa tu, korang ada bacaan yaasin mlm jumaat..dan time tu giliran dibuat kat umah korg la. ingat tak, nani? natsukashiii wa sono teh no aji!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home