Friday, December 05, 2008

Terbaru

muahhhh..abang Iman!!!!



menangis. entah nape, nak berdukong aje!!! err...maklum le, Afiq Khair bakal jadi abang eh.. insya-ALLAH July next year. doa2kan la moga semua ok dan selamat. kesian Afiq Khair, tgh nyusu badan lagi! mama dia tgh musim "mabuk2" nih :(


Afiq Khair...gambo tgh mood OK. kat kg ABANG. tu, time chickenpox nye dah mula mengering.
saja nak upload gambar2 ni. diambil guna henset .
anyway, selamat berhujung minggu dan salam aidil adha buat semua. maaf zahir batin.

Labels: , ,

12 Comments:

At Fri Dec 05, 11:30:00 AM, Blogger maisya said...

selamat hari raya nora dan jugak emedetou! Take care ye!

 
At Fri Dec 05, 02:26:00 PM, Anonymous k ija said...

Hi Noora! Omedetou. K Ija n Sem pun akhirnye dah nk merasa jadi mama n papa nih hihi.. InsyALLAH bln May thn dpn.. Noora take care yer!

 
At Fri Dec 05, 02:37:00 PM, Blogger umeboshi said...

k.maisya,
salam raya ne. arigatou! hehhe..

k.ija,
tenkiu. wahwahwah!!! seronoknye.. yatto ne. omedetou and take care jugak pada k.ija. moga selamat semua nye. seronok dengar kabo pasal k.ija ni. nak cepat2 kasi tau kat ani, lah!!

 
At Fri Dec 05, 04:00:00 PM, Anonymous k ija said...

haa cpt2 hebah2 jgn tak hebah hehehe. bdk2 yamaguchi len tak tau lg nih heheh. sem la excited giler masa dpt tau ramadhan baru2 ni. ALHAMDULILLAH. rezeki lepas 7 thn..huhuhu. cptnye noora da nk masuk 3! yoshh, k ija pon nk gambaru la next year! ekekeke. mabuk teruk ke?

 
At Fri Dec 05, 04:22:00 PM, Blogger umeboshi said...

7 thn ek?! tu le, berkat usoho dan kesabaran serta izin-NYA.. termakbul juga impian k.ija & sem. dah bg tau ani. dia pun excited sungguh nak tau baby boy ke girl.ish ish... a ah, tak sangka nak masuk 3 ni. uhuhu.. ganbare k.ija! ekekek.. tak le mabuk teruk sgt.

 
At Wed Dec 10, 01:12:00 AM, Blogger aNIe said...

SALAM AIDIL FITRI buat Umeboshi & keluarga...

Dah kering dah chickenpox tu..alhamdulillah...

Afiq Khair nak dpt adik ke? Tahniah...!!!

 
At Wed Dec 10, 10:27:00 AM, Blogger umeboshi said...

k.anie,
salam aidil-ADHA, juga buat k.anie sekeluarga. (bukan aidil-FITRI la k.anie...ehehhe).

tu la. alhamdulillah chickenpox nye dah ok.. ye la!!! Afiq Khair nak dpt adik. tenkiu tenkiu :)

 
At Sat Dec 13, 12:55:00 AM, Anonymous Anonymous said...

isk..nora dah nak potong ni, kena tambah lagi sorang ni cepat cepat..hehhhee..omedetou ne.

kristy

 
At Sat Dec 13, 02:52:00 PM, Blogger fireflies said...

wahh nak dapat adik lagi? tahniah tahniha.. take care Noora

 
At Sun Dec 14, 05:03:00 PM, Anonymous Nurx Azeana said...

Noora..
Tahniah ek dapat baby baru nanti..wah nampaknya dah kalahkan saya ni..hehehe. Take care!

 
At Tue Dec 16, 01:38:00 AM, Anonymous minnie said...

Salam kak ume...
Wah.. tahniah... masa mula2 baca blog kak ume, baru iman sorang... sekarang iman dah nak dapat adik kedua... alhamdulillah...

 
At Thu Dec 18, 02:52:00 PM, Blogger umeboshi said...

kristy,
hah..cepat,cepat tambah lagi family member!! ehehhe..kalo tak, kita seri lah. anyway, thanks ye.

fireflies,
iye lah..thanks, nani.

yan,
syukran. ala...selagi belum kuar, belum boleh kalahkan yan lagi la. entah2 dlm pada tu...sempat berjangkit kat yan.wakakkaka....

minnie,
salam! alhamdulillah...itu le rezeqi nama nye,kan? harap2 makin murah rezeqi...pjg umur, kalo ada izinNYA..boleh belanja cekodok pisang kat minnie. mueheheheh.. jgn mare!!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home