Monday, June 09, 2008

Makan.

Afiq Khair dok mengacau abang Iman nyer yg tgh syok mkn nasi..




kek sempena farewell party company aku. menu hari tu.. (29/05/2008).. kfc, pizza hutt, air kotak pelbagai rasa, kek dari secret recipe.





kek yg Imah (adik ipar aku) beli sempena Hari Ibu bulan lepas. mkn2 kat kg ABANG. sedap nye..




Pecal versi aku!! guna bahan2 apa yg ada kat rumah aje..


Labels: ,

6 Comments:

At Mon Jun 09, 05:41:00 PM, Blogger mama ranggie said...

sedapnye kek tuh..mama suker!

 
At Mon Jun 09, 08:29:00 PM, Blogger -akuni- said...

Farewell sapa Umeboshi?

 
At Tue Jun 10, 08:04:00 AM, Anonymous nash said...

abg iman pakai topi tu...bersantai tepi pantai ke...hehehe

 
At Tue Jun 10, 11:19:00 AM, Blogger umeboshi said...

mama ranggie,
kek coklat tu mmg sedap. moist lak tuh. yummy!

k.ahni,
farewell utk semua. kan company ume nak tutup.. so, last le tu mkn reramai gitu. nak p lunch/dinner kat luar..semua takde hati. tu yg p tapau dan mkn kat opis jek..

nash,
hehe.. ntah apa mood ntah abg iman nyer masa tu .. hari tu dok berkemas dan terjumpa topi lama dia. tu yg terus bertopi jek.. kelakar, macam bersantai kat pantai.. macam koboi pun iye jugak!

 
At Tue Jun 10, 08:52:00 PM, OpenID hairieusoff said...

eh...dalam entry ini..pecal tu ..mcm ada sosej pulak...ah...hajimete...nampak sedap la...

 
At Wed Jun 11, 09:46:00 AM, Blogger umeboshi said...

a ah, HE. ada sosej..ada fish ball. ehehe..ada sawi, kcg pjg, timun, carrot dan potato. semua nyer (kecuali timun)dicelur dgn air panas.itu2 je yg ada kat dlm peti sejuk...

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home