Tuesday, December 11, 2007

Iman Sudah Ada Adik Sendiri!!

pada hari ke-18. lepas mandi pagi.



pada hari ke-50. mata tgh kuyu nak tido. sudah botak kepala..


tgh lena tido...

Razan Afiq Khair nama yg kami pilih utk si comel ini. baby boy, selamat lahir pada 4 OCT 2007, 12.52pm, 3.5kg, kat Darul Ehsan Medical Center, Shah Alam. normal delivery. disambut oleh doktor Mazidah. awal 2 minggu dari due. 10 hari sebelum raya puasa. alhamdulillah, Iman sudah jadi abang. Iman sangat2 sayang kat adik dia ni. teruja sungguh masa mula2 Iman bertemu Afiq Khair. sepjg masa Iman menenung muka Afiq Khair. seronok!

Terima kasih ABANG, kerana menemankan, kerana sokongan, kerana doa yg dipanjatkan, kerana kasih yg dilimpahkan dan kerana segalanye. syukran jazilan!!

**Razan: Yg Tenang/ Pendpt Yg Tulen. err...gabungan nama aku dan ABANG juga.
Afiq: Yg Mulia
Khair: Kebaikan

Labels: ,

9 Comments:

At Tue Dec 11, 06:12:00 PM, Blogger JahRera said...

salam ume chan,

alhamdullilah semua kerja bersalin sudah beres, semoga yg baru ini menjadi anak soleh.

 
At Wed Dec 12, 01:53:00 PM, Blogger rudy bluehikari said...

Omedetouuuuuuuu~ Laki lagikks. InsyaAllah yang ke3 pompuan plaks. amin! sedapnyerr nama. mcm ikut muka pijannnn jerkkk.

 
At Wed Dec 12, 05:03:00 PM, Blogger hanny said...

goshussan omedetou!!!,....panjang betul nama...panggil afiq ek...selamat kembali berblog....

 
At Thu Dec 13, 08:59:00 AM, Blogger maisya said...

omedetou! tak sempat jugak beraya ye he...he...! 3.5kg ...besar gak tu, anak akak paling besar pun 3.1kg jer...tapi alhamdulillah semuanya dah selamat.

 
At Thu Dec 13, 06:08:00 PM, Anonymous tini said...

congratulation..
hohohoo selmat berblog kembali.. lama oo tunggu k noora berblog :D

 
At Fri Dec 14, 12:51:00 AM, Blogger Sri Diah said...

Alhamdulillah Ume sudah selamat melahirkan dan baby pun sihat. Semoga baby membesar dengan limpahan kasih sayang seisi keluarga. Nanti kita jumpa ya...

 
At Fri Dec 14, 12:02:00 PM, Blogger umeboshi said...

k.lela,
alhamdulillah selamat dah.arigatou ne. ye, moga2 anak2 ini akan m'jadi anak soleh. amin!

ludi,
arigatou. woh, sudah m'doakan utk yg ke3 ek? amin! ehehe.. ye, kitorg pun rasa afiq khair ni byk ikut rupa abah nye.

k.hanny,
arigatou. ehhehe..kiter panggil afiq khair. okes..akan aktif berblog semula.

k.maisya,
betul tu. beraya sudah dgn baby baru. takleh nak jamah semua mknan sedap2 tu. anyway, arigatou. selamat dah kuar baby yg agak montel tu. ekeke..

tini,
thanks. ye ye...ni nak berblog semula la dah. heheh.. k.noora pun ganbaru tgh nak abiskan baca coretan kwn2 kat blog memasing. byk ketinggalan ni.

k.sri,
terima kasih. ye, syukur...selamat lahir dah new baby. ok, bila2 free kita atur utk jumpa dan chit chat ye. k.sri tu busy sgt...takut ganggu aje. ekekke.. moga diperkenankan ALLAH supaya kita bleh geder2.

 
At Fri Dec 14, 02:17:00 PM, Blogger mama ranggie said...

ala...comeinye..putih mcm anak cina...kiss n hug to razan k!

 
At Tue Dec 18, 04:28:00 PM, Blogger umeboshi said...

mama ranggie,
terima kasih krn kunjungan.nanti kiter p jenguk umah sana ek.
hari2 kiter dok kiss & hug afiq khair tu tau! ehek..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home