Friday, December 15, 2006

Kuyashiiiii

Aku kuyashiii sesgt. sedih pun ada. sakit hati lagi la... panass je! berapa kali dah aku terbazirkan air mata ni sejak semlm. Buat keje apa pun rasa tak sempurna. tak bleh tumpukan perhatian. Kol 3 lebih pagi tadi dah terjaga. Terus bangun. Prepare kan bekal makanan utk ABANG. sejak keje KL ni, ABANG request nak bawak bekal utk mkn pagi kat opis. sbb sana takde kantin.. kalo aku rajin, aku masakla spagety/nasi/mi goreng. tak pun, cekodok. takpun nasi impit dgn kuah kacang segera. Time malas macam minggu ni, aku ready kan roti aje. buat sandwich sardin+timun+potato, atau sandwich tuna+mayonis+bawang+timun+black pepper. hari tu aku bakar roti and buat ala2 pizza topping nye.

Ish..apa la aku ni. patutnye kalo dah terlanjur bangun awal pagi camtu, better buat solat sunat tahajjud ke, sunat hajat ke, witir ke kan? kepala tgh kusut ni. bangun2 gitu...dok la termenung. ish.. bukannye bleh settle masalah pun. buat sakit hati je. penat dan letih dah aku. aku benci la dgn aku sekarang ni.

Moga diberi kekuatan, ketenangan dan keimanan yg teguh utk hadapi semua ini. Amin!!

Labels:

2 Comments:

At Fri Dec 15, 04:35:00 PM, Blogger Naa said...

ngape pepagi lagi dah tension ni noora? sabor la ek...

 
At Mon Dec 18, 08:33:00 AM, Blogger umeboshi said...

Naa!! mmg tgh sabor byk2 nih. TQ TQ... heheh

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home