Tuesday, July 27, 2010

TINYTINI GIVEAWAY!

ni, 2nd time nak join GIVEAWAY. masuk blog TinyTini ni melalui link yg ada kat blog Fith ( http://ourlovestory-7777.blogspot.com/ ).


blog TinyTini adalah online craftshop, yg dimiliki oleh seorg isteri dan ibu kpd sepasang cahaya mata. beliau sgt suka menjahit dan berkraftangan. cikpuan ume pun suka hal2 menjahit dan kraftangan serta seni...tapi cikpuan ume tak mahir utk melakukan nye. takde keyakinan. nanti cikpuan ume cuba2 belajar utk lembut tgn supaya boleh menghasilkan sesuatu ye. insya-ALLAH!


Giveaway yg TinyTini anjurkan ni, amat mudah. just :-

1) tinggalkan komen kat blog TinyTini di entry : http://tinicraft.blogspot.com/2010/07/tinytini-giveaway.html


2) promote pasal Giveaway ni kat blog kita sendiri pulak.
senang, kan? cuba lah!!
ps: arigatou kat blog Fith, sbb melalui blog Fith le cikpuan ume masuk blog TinyTini and join Giveaway ni.

Labels: ,

3 Comments:

At Tue Jul 27, 12:22:00 PM, Blogger Fith said...

wah2,join giveaway yer,hehe.good luck ye kak noora!!!

 
At Tue Jul 27, 03:15:00 PM, Blogger JMY said...

dpt hadia apa ni..

 
At Tue Jul 27, 04:00:00 PM, Blogger umeboshi said...

Fith,
tu la. saja menjoinkn diri. hehe. Thanks ya.

Ju,
hadiah apa? sila jenguk blog TinyTini tu... tgk la apa hadiahnye. ehhe

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home