Wednesday, April 02, 2008

Belated B'day Utk Iman

sorry le. aku taktau nak buat mcm mana. so, sama2 le senget2 kepala nengok gambo2 ni.



ni le rupa kek hangit aku selepas buang yg hangit dan kasi make-up tuh. agak comot, ehhehe..


Isnin, 31/3/2008 hari tu. balik dari keje, aku siap2kan bahan utk buat topping kat kek choko aku yg atas nye hangit tu. (kek yg aku bakar pada hari ahad tuh.. tapi yg hangit tu dah kasi potong). lepas Afiq Khair terlena, sambil tunggu ABANG balik keje...aku sempat le buat topping coklat. pastu tabur choco rice yg colourful. pastu tegakkan patung otromen dan sebtg lilin yg berbentuk nombor '4' kat atas kek tu. suka betul Iman dgn otromen tu. masa dinner, kami sama2 nyanyi lagu 'happy b'day' . (alamak! tak baca doa selamat pun masa tu?!! nyanyi aje... tak bagus betul la).


Macam selalu jugak, mama doakan moga Iman sihat sentiasa, pjg umur, murah rezqi, bahagia, jadi anak soleh dan baik2, jadi insan berguna dan selalu sayangkan mama/ abah/ adik/ family/ org2 disekeliling nye,dan yg utama...sentiasa selamat sejahtera dlm peliharaan dan rahmat ILLAHI. amin!


HAPPY BIRTHDAY IMAN! 23/3/2008... 4 thn dah Iman.

Labels:

7 Comments:

At Wed Apr 02, 02:23:00 PM, Blogger maisya said...

mesti ramai yg dok sengetkan kepala nak tengok gambar tu...he..he..elok je sorang ikut muka mak sorang ikut muka bapak

akak dok ingat Iman dah 6 tahun...terkonpius dengan anak Ujen( err...anak Ujen umur 6 tahun ke? )

 
At Wed Apr 02, 09:50:00 PM, Blogger -akuni- said...

Ish... geram nyer tengok kek tu... laparlah pulak.

Happy Belated Birthday!


kularilari.blogspot.com

 
At Thu Apr 03, 09:42:00 AM, Blogger umeboshi said...

k.maisya,
tu le pasal. sama2 le kita senget2 kepala ek. ekeke.. mmg betul ek, afiq khair tu ada rupa cam abah dia? ye, iman baru masuk 4 thn (sebaya dgn anak ujen yg 2nd-nisa). ye la tu, kalo tak silap...anak ujen dah 6 thn, 1 jan hari tu.

k.ahni,
ahahha...kek yg comot tu pun mau geram ka? tapi, kek coklat mmg favourite kitorg sekeluarga.. (rupa kek belakang kira. janji sedap)eheh!

 
At Thu Apr 03, 01:29:00 PM, Blogger Sinaran Xxx! said...

Selamat hari lahir Iman! Rajinnya mama Iman buat kek ek..Lehla jamu kawan2 dia nanti..heheh..bila ek?

 
At Thu Apr 03, 01:45:00 PM, Blogger umeboshi said...

yan sinaran xxx,
tenkiu! ehehe.. tak lah rajin mana pun. kek choco tu jek la yg confident nak buat. tu pun GAGAL sket. nanti, jom kita geder2 dgn kwn2 lama. style pot-luck gitu. bila agaknye? nanti jom kita set. syoknye..

 
At Fri Apr 04, 01:39:00 PM, Blogger izan said...

Haapy bufday imann!! dah 4 tahun ekkk.. Semoga jadi anak yang soleh dan berguna

Cik Noora, gambar tu kalau rotate dulu baru attach kat blog tak bleh ke ekk?
I tengok gambar tu pun meyenggett.. ekekekekek

 
At Fri Apr 04, 02:57:00 PM, Blogger umeboshi said...

izan,
tenkiu neh! amin! moga doa termakbul.

itu le. tak tau nak buat camne le. maleh nak 'study'. ekekke.. tapi, kalo dlm multiply tu, sono mama jugak kiter attached dan ok je. ekkeke.. gomen ne, sama2 menyenget la ek!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home