Tuesday, June 06, 2006

Syukur...


Tadi...pukul 15:52:01...baru je dpt call dari ABANG. Dia membawa berita gumbira. Yah yah! gumbira!! Alhamdulillah dgn nikmat dan rezeqi-MU ya ALLAH.

Ye lah kan.. sapa tak lega. Kitorg nye interest utk rumah yg kami beli...dari RM2 ribu lebey hari tu..langsung developer waive. So, interest jadik 'zero' . Tapi, bukan nye senang2 bleh dpt waive camtu je interest tu. Kitorg buat la letter, formal letter tau! Mintak depa discount sket interest tu. (Letter ni pun, ABANG yg karang dan prepare...hehehheeh. So, so many thanks to ABANG jugak la kan..) . Dah rezeqi la nama nye tu, bukan sekadar discount, tapi langsung takyah bayo interest tu semua. Alhamdulillah.

Ni..kena ready duit utk bil2 lain sket, utk pasang grill, kipas, lampu. Tu je dulu kot...Masuk umah dulu. Sekang ni...tak larat nak bayo duit utk 2 rumah. 1 rumah yg kami dok tgh nyewa ni, dan 1 lagi rumah yg dibeli tu le... Cepat masuk rumah sendri, dpt save duit. Takyah bayo duit sewa rumah lagi dah kan..Kang,kalo ada duit lebey lagi, insya-ALLAH bleh la tambah apa2 yg patut lagi. Hopeful.

Ya ALLAH, permudahkanla segala urusan kami ini. Engkau redhai lah sentiasa kami, dan lindungi lah kami dgn rahmat-MU ya ALLAH. Serta, Engkau murahkanlah rezeqi kami dan lapangkanlah kehidupan kami sentiasa....Amin!

*Cantikkan tarikh hari ni. 06/06/06....

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home