Tuesday, June 20, 2006

Sibuk.

Aku tersedar...yg aku dah lama tak ter'update' blog aku nih. Lately, aku sibuk yg amat. Memang sibuk..Jarang dpt duduk lama sket kat opis. Sampaikan nak berinternet pun kejap2 jek..tu pun sekadar check email, fwd dan reply apa yg perlu..kalo nak tengok blog ke, tengok site lain ke.. mmg tak sempat. Apa lagi utk update blog?!! Huhh..mana boleh. Aku, kalo nak buat entry, kena ada masa yg agak tenang. Baru best. Macam sekang ni, urgent job dah settle... apa2 yg perlu buat delivery utk hari ni pun..semua dah settle, insya-ALLAH. tu yg lega sket.. Ptg2 kang baru busy semula kot...kena turun genba.

Ya ALLAH, permudahkanlah segala urusan ku..

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home