Sunday, August 21, 2011

21 Ramadhan

Diam x diam...ramadhan hampir ke p'hujungnye. Aku pun dah lama x update blog ni. Thn ni giliran kami sambut pagi raya pertama di kg Abang.. Dgn tema baju kaler turqoise. Baju raya dah siap beli. T- shirt lain utk tambahan kpd bj ry, x perlu beli sbb baju yg elok2 masih ada. Lg pun baru je terima sorg 2 helai baju dari nihon. Mcm selalu, setiap awal thn dan masuk summer di nihon, mesti sahabat ku aka family angkat di nihon sana akan mengirimkan pelbagai brg termasuk baju2 utk anak2ku. Alhamdulillah... Kpd semua, slmt hari raya. Maaf zahir batin.

Labels: ,

2 Comments:

At Tue Aug 23, 03:51:00 PM, Blogger Sinaran Xxx! said...

Salam..Wahh noora dah ready baju raya..warna cool tu. Kami sekluarga blum bershopping lagi..

Selamat beramal ibadah di bulan Ramadhan.

 
At Sat Sep 24, 03:48:00 PM, Blogger umeboshi said...

test

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home