Wednesday, July 13, 2011

lama nye

Lama nye aku x sempat nak update 'umah' aku ni. Sejak masuk kejebaru 23 mei lalu.. Mmg x berpeluang utk aku layan blog. Blog mmg langsung x bleh bukak kat opis tu. Lunch hour yg sejam tu saja blej tgk facebook n yahoo mail. Anyway, hr ni usia aku naik satu thn lagi. X mcm thn2 lalu...aku amik coti sempena bday aku. Thn ni, bday abang, bday aku, anniv kami..semua aku x amik cuti. Takpe le. Lain sket sambut bday kat opis ni. Keje kali ni, ramai staffnye kat opis tu. Bila sorg wish bday tadi... Dah la sengaja dia jerit kuat2 'otanjoubi omedetou'...maka the whole opis toleh kat aku. Semua mai jerit happy bday...omedetou..blablabla. Yg terharu, jepun2 tu semua serbu kat meja dok wish bday. Owh...meriah. Cukup buat aku happy. Keje berlambak pun, kepala still x pening mcm slalu. Alhamdulillah. Terima kasih mak, abah krn melahirkn aku. Syukran sahabat, adik2, family dan semua yg wish bday aku. Muahhhhh!

Labels:

2 Comments:

At Fri Jul 15, 03:17:00 AM, Blogger sitiezahim said...

eppi besday kak hehehe...

 
At Sun Aug 21, 04:54:00 PM, Blogger umeboshi said...

tq hajar..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home