Friday, September 26, 2008

Salam Lebaran 1429H

Kepada semua muslimin dan muslimat...cik puan umeboshi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir batin eh! jemput lah dtg beraya ke rumah. raya bebaik...take care! serta, selamat berholiday.

aku akan bercoti bermula esok sampai 5 oct (ahad). insya-ALLAH jumpa lagi.

Labels: ,

3 Comments:

At Sun Sep 28, 08:13:00 PM, Blogger Sinaran Xxx! said...

Selamat hari raya juga buat cik noora dan keluarga. berhati2 di jalan raya..Maaf atas salah silap. InsyaAllah ada rezeki boleh kita berjumpa...

 
At Mon Oct 06, 04:53:00 PM, Blogger ~akuni~ said...

Salam Aidil Fithri.

Macam mana dengan sambutan raya Ume sekeluarga pada tahun ni? Seronok tak? Tak sabar nak tunggu update ni...

Terima kasih Ume sebab tunaikan permintaan ramadhan saya baru-baru ni... ahaks... ha... baru lar terperasan ada entry yang dah terlepas.

Opismate baru camne? Sy terbaca hari tu macam geram sbb kena longgok keje...

 
At Mon Oct 06, 05:11:00 PM, Blogger umeboshi said...

yan sinaran,
terima kasih. salam raya juga buat yan sekeluarga. maaf zahir batin. ye lah, moga ada chance utk kita jumpa2 nanti. insya-ALLAH.

k.ahni,
salam eid juga buat k.ahni sekeluarga. raya thn ni? emm..memacam nak cerita ni. tapi, belum sempat lagi nak buat entry. ehehe.. ok, suka tak ume dah tunaikan request k.ahni tu? ekekek.. anyway, pasal keje, ok ok la kot?!! ahahha.. org baru kat opis ni. so, kena la byk2 sabar.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home