Friday, September 19, 2008

Hujung Minggu Lagi!

owh..esok cuti, yeyy! cuti hujung minggu.
selamat berhujung minggu kpd semua.
selamat menambah amal ibadat!!

++++
Mlm tadi, Afiq Khair dah belajar berdiri sendiri. dah berani cuba2 berdiri sendiri tanpa bantuan mama dan abah. bagus! teruskan usaha!!

Labels: ,

6 Comments:

At Sat Sep 20, 07:19:00 AM, Blogger ~akuni~ said...

Ume, ada permintaan sikit lar, boleh tak? Kalau boleh nak minta Ume published 2 entry dalam satu page ni, bukan apa senang nak tengok kot-kot ada miss any entry...

Sebenarnya bukan tak sabar nak tunggu hujung minggu kan... tapi nak tunggu raya nih... boleh balik kampung... yay...

Eh.. bagus nyer Afiq Khair dah bertatih... berlatih lah lagi... hah hah hah... lepas ni lari laju-laju...

 
At Sun Sep 21, 12:15:00 AM, Blogger aNIe said...

Selamat Berhujung minggu...semoga anak umeboshi akan terus berusaha untuk berdiri...dan seterusnya berjalan menjelang raya ni...mesti seronok...

 
At Mon Sep 22, 12:19:00 PM, Blogger fireflies said...

Salams, noora.. letak la gambar afiq khair bertatih tatih tu.. bestnyer nak tgk

 
At Tue Sep 23, 09:08:00 AM, Blogger umeboshi said...

k.ahni,
kiter dah tunaikan request k.ahni tu. 2 hari punya entry, boh kat main page. ok tak? afiq khair belum bertatih. cuma baru belajar bangun berdiri sendiri tanpa bantuan apa2/org! kalo dah bleh berlari, wuiyo..penat mengejar nye time raya nanti. sekrg pun cukup lasak!!

k.anie,
tenkiu. tu le, suka betul ume tgk dia bangun b'diri sendiri tu.

salam nani.
afiq khair belum bertatih. baru belajar bangun berdiri sendiri.. gambar terbaru ada. tapi, tak sempat nak upload kat pc/ blog ni le.

 
At Tue Sep 23, 02:50:00 PM, Blogger rudy bluehikari said...

afiqqq mintak kat abah tuh kasut raya...cakap nanti lagik cepat jalan hahahaa

 
At Wed Sep 24, 04:47:00 PM, Blogger umeboshi said...

ludy,
takde kasut raya utk afiq pun! pakai kasut abg Iman dia yg dulu2 punya je. banyak dlm store, sbb pemberian dari sedara mara dan kwn2. ada tu, tersimpan je..Iman tak sempat pakai pun dulu. huhu..

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home