Wednesday, October 18, 2006

Mohd Iman



Tahniah buat aini, sahabat lama ku, yg pernah jadik room-mate dan class-mate sepjg study kat UM, dgn kelahiran 2nd baby nye pada 4/10/2006. Lahir kat Japan, operation sbb plasenta kat bawah, seorg putera. Mohd Iman nama nye. nanka ii ne...nama anak sulong nye Mohd Naim. Cuba perhati betul2...ejaan huruf2 kat nama anak2 yg 2 org ni, semua nye huruf serupa. cuma letak kedudukannye je yg lain. Ada A, ada I, ada M, ada N.. moga pertalian kekeluargaan mereka lebih erat, dan dilimpahi rahmat dan kebahagiaan sentiasa. Insya-ALLAH.

Ok la tu aini. bak kata aini ,ada IMAN anak aini..ada IMAN anak cik puan umeboshi. hehehe..


UPDATE!! On 1st NOV 2006... ni gambar2 Mohd. Iman dgn abangnye Mohd Naim... TQ mate, sbb izinkan cik puan ume letak gambo diorg kat sini...

Labels:

2 Comments:

At Thu Oct 19, 01:56:00 PM, Blogger ryu_hana said...

Omedetou Aini. Ada jugak terbaca komen Aini kat blog kak Hani, tapi dia tersilap orang nampaknya. So, Aini akan menetap terus di nihon ke?

 
At Sat Oct 21, 03:15:00 PM, Anonymous ainie said...

mate.... thanks a lot.... sayang betui kat awak... hehhehe.. itu ajelah harapan saya terhadap keluarga dan anak2...

untuk kak hani di kanagawa... sorry menyemakkan comment agak sampai 3 kali send... kan pe dah tercuak... bila tengok counter comment makin meningkat tapi comment saya tak tercatit... may be dia lag sikit nak catit comment saya... apa2 pun kalau boleh yaritori email ngan kak hani pun seronok juga kan... boleh dijadikan tempat untuk berbincang...

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home