Saturday, May 06, 2006

26 Tahun Sudah

Hari ini..06/MAY/2006...HAPPY BIRTHDAY!! to my dear montel sister...Baya. Baya ni, anak ke-3 kpd mak aku. Adik, betul2 bawah kpd Dikyah. Errr...sapa lak anak sulong mak aku? Hehhehe... Sapa lagi? Cik puan Umeboshi yg kiut, cantik, jelitawan dan baik hati ni le. Uhuhuhuk! Terbatuk? Sila lah minum seteguk,dua teguk air. Kalo tak cukup, se-jag air pun bleh pulun. Kalo mampu. *Sengeh* hehhehe.

So...Baya, dah 26thn kamu ek..moga pjg umur.Moga murah rezeqi...moga selamat bersalin, yg due nye dijangka 13/July ini. errr...sama tarikh ngan birthday Mak Long(aku le tu) ek..?

*Hari ni, aku keje..*

Labels:

2 Comments:

At Mon May 08, 02:19:00 PM, Blogger halela said...

Baru nampak heading kat atas tu, honto ni umeboshi tabetai?

 
At Mon May 08, 02:39:00 PM, Blogger umeboshi said...

Kak Lela..kiter mmg slalu nak mkn umeboshi. Siap kat rumah pun ada simpan stock. Kwn hantar dari Nihon.Mkn dgn nasi..lunch/dinner.Umeboshi dai-suki!!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home