Friday, April 21, 2006

Kinenbi

"2004
2005
2006
Happy
anniversary
ke-3!!"

Sender:
IDA
+6012xxxxxxx

Sent:
20-Apr-2006
00:04:32

Ha...tu msg aku dpt drpd my-sist yg nama Ida...yg putera ku,Iman panggil nya Mak Anjang.
Yess..semlm sebenarnya my 3rd years' kekkon kinenbi*. Thn ni masuk thn ke3 kami sambut
kinenbi, dan Ida tak pernah miss utk wish kat kami. Tq Ida...hehehhe.
Heee..ada apa2 party special ke? Takde lah! Biasa2 je. Kalo sebelum2 ni, kami mesti nak ada kek, dan mkn kat luar. Tapi this year, tak kisah la. Mkn kat rumah saja. Pastu, takde kek pun..sbb Monday hari tu, kami baru je beli 2 potong cheese cake. Hehehe..yg penting, kasih sayang kami makin bertambah subur, mekar mewangi gituk.Kan kan kan...
Alhamdulillah...

Dlm pada tu...ada gak yg special nye.Heheheh.. You know what? Aku order sejambak bunga
ros merah (ada 10 kuntum) bersama sekeping kad kaler merah, lalu online jek. So,semlm..around 3pm gitu, my hubby (kore kara* aku bahasakan ngan ABANG ek..) received the roses kat opis. Heheheh..tu le kejutan yg aku kabokan hari tu. Kejutan utk my darling ABANG. KEKKON KINENBI OMEDETOU NE ABANG. ZUTTO OSHIAWASE DE IYOU NE*.

Ok...bersama sama lah kita semua berbahagia, dimurahkan rezeqi dan diberkati ALLAH
hendaknye ek...minna oshiawase ni!*

kekkon kinenbi* = wedding anniversary
kore kara* = dari sekarang
omedetou* = tahniah
zutto* = sentiasa
oshiawase* = bahagia
zutto oshiawase de iyou ne* = always be happy
minna* = semua org





2 Comments:

At Sun Apr 23, 10:23:00 PM, Blogger halela said...

Dulu Jpa hantar kat U mana di Jepun? Tahun apa grad dan kenal sesiapa AAJ di Okinawa tak?

 
At Mon Apr 24, 09:46:00 AM, Blogger umeboshi said...

dulu,yamaguchi-dai. sama batch ngan lalat,botol.. an(nuraihan) lak, my pet-sist sejak mrsm..awal bln 5 ni dia akan p nihon dgn baby nye. husband dia sambung study kat tokyo.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home