Saturday, March 03, 2012

Lama

Dah sebulan, eh.?2 bln gak eh x terupdate entry. Anyway, aku sihat. Anak2 pun sihat. Cuma, my parents la... Last week demam teruk. Mak abah ku.. Kesian diorg. Tu yg last sunday, pagi tu aku sekeluarga balik gak kg. Risau dan rindu yg amat kat mak abah. Dpt jenguk n tatap muka diorg, lega lah hati. Semlm tepon kg, dgr suara mak pun masih sengau2 demam lg. Abah pun masih batuk2. Ya Allah, kurniakan lah kesihatan yg cemerlang buat mak abah ku, mak abah mertua ku...adik beradik kami semua, anak2 dan keluarga ku, org di sekeliling ku serta seluruh manusia, muslimin muslimat semua. Amin!
Hr ni, ABANG p english course kat UIA.
Iman pulak, replacement school.
Yg tinggal kat umah, aku dgn Afiq Khair n Asha Zahra je la... Jap lg tgh hr bak kena p amik Iman kat sekolah...
Oh ye, hr ni for the 1st time, aku mencuba hidangan breakfast kfc. Cheezy egg bun dgn kopi. Sedap sgt!!! Rm4 x termasuk tax hokey!!!

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At Sat Mar 03, 04:07:00 PM, Blogger JahRera said...

semoga emak dan abah baik kesihatan selalu, amin.

 
At Sun Mar 04, 01:28:00 PM, Blogger umeboshi said...

k.lela....syukran. Amin!! Alhamdulillah ptg smlm dah call kg, dgr suara mak dah ok. X sengau mcm org demam. Abah pun dah ok.. Syukur!

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home